Istorijat kompanije


Soultime Media se bavi kreativnim radom na polju fotografije,filma i postprodukcije, izradom korporativnih video materijala kao i kompletnom produkcijom reklamnih spotova.

Po potrebi klijenata, dolazimo na željenu lokaciju. Sve što zamislite mi smo tu da realizujemo.

Kreativni tim mladih profesionalaca koji se uvek trudi da da svoj maksimum i poslu pristupa sa strašću i željom da napravi nešto fenomenalno.

Volimo da od svakog posla napravimo priču koja će biti predstavljena ljudima na zanimljiv i originalan način.

Posedujemo zavidno iskustvo spram naših godina.

Svakom klijentu pristupamo na jedinstven način, pažljivo slušamo želje i zahteve kako bismo znali šta se traži od nas.

Volimo kada ljudi prepoznaju pouzdanost kod nas a isto tako smo srećni kada se dobar glas o nama daleko čuje.

Uživamo u onome što radimo i vrlo rado prihvatamo svaki nov izazov.

Soultime media je agencija osnovana u svrhu obavljanja delatnosti video produkcije, fotografije i video montaže. Kompanija je osnovana početkom aprila 2017. godine. 

Naša misija je da svoj posao obavljamo na najbolji mogući način kako bi uspeli da održimo i opravdamo kvalitet usluga koji pružamo svojim klijentima i kako bismo obezbedili dugoročnu saradnju sa većinom klijenata sa kojima radimo.

Vizija kompanije Soultime media se temelji na težnji ka širenju kompanije u smislu dodatnih komplementarnih usluga koje bi našim klijentima obezbedile još bolju celokupnu uslugu. Težimo da kompanija jednog dana postane lider u oblasti fotografske delatnosti i video produkcije na teritoriji Beograda.

Back to Top