O NAMA

Kreativni tim mladih profesionalaca koji uvek pokušavaju da daju svoj maksimum I svom poslu pristupaju sa strašću I željom da urade nešto fenomenalno.

Kreativni tim mladih profesionalaca koji uvek pokušavaju da daju svoj maksimum I svom poslu pristupaju sa strašću I željom da urade nešto fenomenalno. Volimo da svaki posao bude priča koja će biti predstavljena ljudima na zanimljiv I orginalan način. Svakom klijentu pristupamo pažljivo, slušamo želje I zahteve kako bi znali šta se od nas traži. Volimo kada ljudi prepoznaju našu pouzdanost. Uživamo u onome što radimo I spremni smo da prihvatimo svaki novi izazov.

NAŠ TIM

Nikola Žakula

Founder and creative director

Idealni partner za sve one koji traže kreativno, visokokvalitetno i inovativno rešenje za svoje potrebe u oblasti video produkcije i fotografije. Sa jasnim fokusom da prepozna ključne elemente svake priče i da ih pretvori u predivno vizualno iskustvo ključne je prednost koja ga izdvaja od ostalih u industriji.

Bojan Korolija​

Co-Founder and tehnical director​

Onaj koji uvek želi da je sve uredno složeno, da sve bude kako treba i da se ne kasni na posao. Uvek spreman da se uhvati u koštac sa izazovima i da pronađe rešenje koje će ispuniti želje i potrebe svojih klijenata. Njegov radni dan pocinje sa veoma detaljnim planom i organizacijom svih aktivnosti, što mu omogućava da ostane fokusiran i produktivan i kada svi ostali zakažu.

Lazar Vladisavljević​

Video editor and DOP​

Veoma obrazovan u oblasti filma i umetnosti, Laki predstavlja jednu od najzanimljivijih osoba u svom kolektivu. On je zaljubljenik u dobre filmove, najvise voli Gaspar Noea, čiji stil i estetiku smatra zaista izvanrednim. Mountain bajk i staza na kosutnjaku su mu druga kuća. Njegovo obrazovanje i strast prema umetnosti čine ga izuzetno sposobnim da kreativno i inovativno pristupi svakom projektu kojeg se on dočepa.

Đorđe Mihajlović​

Videographer / Photographer​

Nikad ne kasni, uvek je tu na vreme. Ni jedan zadatak nije odbio. Nadimak mu je „Musa“ a sa kamerom se prvi put sreo jos dok smo mi svi ostali bili u školi. Njegova sposobnost da se brzo prilagodi i rešava izazove koji se javljaju tokom snimanja, omogućila mu je da ni jedno snimanje ne može da prođe bez njega.

Naš sajt koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Klikom na ‘Prihvatam’ potvrđujete da prihvatate upotrebu kolačića u skladu sa našom Politikom kolačića.